14Jun

Behind the Tabletop – E07 – The Mind

Wow! Het is even geleden maar we zijn terug, nou Lex is terug. En deze week kijkt Lex naar de “Meta Game” van The Mind.

Er ligt een game op tafel maar wat is het spel wat de spelers spelen? En heb je daar als designer rekening mee gehouden? Deze week kijken we naar het episch The Mind en het creëren van een Meta Game.

Image result for the mind card game

3 thoughts on “Behind the Tabletop – E07 – The Mind

  1. pfff…. hij moest een beetje uit mijn tenen komen maar daar is hij dan, aflevering nummer 7! Ik merk dat ik het nog steeds lastig vind om een ” leuke” podcast in mijn eentje te maken. Mochten jullie tips hebben voor de eenzame avonden dat Roy er niet is, dan hoor ik het graag!

  2. Die eenzaamheid oplossen door andere kenners in je netwerk uit te nodigen? Ik meen te hebben verstaan dat jullie nog samen bij een grote studio gewerkt hebben. Misschien is die poel van oud-collega’s een goeie om uit te vissen?

    1. Dat is helemaal geen slecht idee inderdaad! Misschien leuk om te kijken wat daar uit kan komen. En je had inderdaad goed gehoord dat Roy en ik samen bij Flavour hebben gewerkt (ik overigens nog steeds!)…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *