22Jun

Behind the Tabletop – E08 – BTT Interview

Even wat anders in Behind the Tabeltop! Gister had ik 20 vragen gepost over tabeltop games en game design en vandaag beantwoord ik ze zelf op de podcast!

20 vragen over mijn gaming habits en design dromen. Van werken bij Wizards, dobbelstenen, dobbelstenen, dobbelstenen tot het re-skinnen van X-wing tot destruction derby game… Wat zouden jullie antwoorden? Laat het ons weten!

En zoals beloofd in de description Mark Rosewaters GDC talk

1 thought on “Behind the Tabletop – E08 – BTT Interview

  1. Aangezien ik deels naar deze podcast luister om dingen op te stellen voor de digitale games die ik zelf maak, en een overstap naar unity overweeg, zou zijn ik wel willen horen over jullie unity ervaringen. (Lijkt een no-brainer voor mij om iets te zoeken, momenteel eigen “framework” , android studio en clip studio voor one-man ‘studio’)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *